F1 Cafe Latte

Το καλό έγινε ακόμα καλύτερο !!

Με ένα τέλειο μίγμα υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών, εδώδιμων ινών, βιταμινών και μετάλλων, το Formula 1 προσφέρει σωστή διατροφή, ευκολία και γεύση σε ένα απολαυστικό ρόφημα.

•    Λάβετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας, ενώ μένετε αφοσιωμένοι στις προτιμήσεις και τις διατροφικές σας απαιτήσεις. Το F1 Café Latte αποτελείται από vegan συστατικά, χωρίς γλουτένη και χωρίς τεχνητές χρωστικές ή αρωματικές ύλες.
•    Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, το Formula 1 είναι ένα υποκατάστατο γεύματος που περιέχει σημαντικά μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά καθώς και πρόσθετα στοιχεία από βότανα και αρωματικά φυτά.
•    Απολαύστε το Formula 1 ως ένα θρεπτικό πρωινό, γεύμα ή βραδινό για να υποστηρίξετε τον δραστήριο τρόπο ζωής και τους στόχους σας για τον έλεγχο του βάρους*.
•    Περιέχει 25 βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης D, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και της βιταμίνης C, η οποία συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης.

*Για τον έλεγχο του βάρους: Η αντικατάσταση δύο γευμάτων ημερησίως μιας διατροφής μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατα γεύματος, συμβάλλει στον έλεγχο του βάρους. Αντικαταστήστε δύο γεύματα την ημέρα με ένα απολαυστικό ρόφημα Formula 1 και λάβετε ένα ισορροπημένο γεύμα.
Για ισορροπημένη διατροφή και διατήρηση του βάρους: Η αντικατάσταση ενός γεύματος ημερησίως μιας διατροφής μειωμένων θερμίδων με ένα υποκατάστατο γεύματος συμβάλλει στη διατήρηση του βάρους, μετά τον έλεγχο του βάρους. Αντικαταστήστε ένα γεύμα την ημέρα με ένα απολαυστικό ρόφημα Formula 1 και λάβετε δύο ισορροπημένα γεύματα. Επιτύχετε τους καθημερινούς σας θερμιδικούς στόχους καταναλώνοντας επίσης θρεπτικά σνακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε Να επικοινωνήσετε μαζί μας Από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 9.30 - 14.00 το μεσημέρι και 17.00 - 21.00 το βράδυ. Περιμένουμε με χαρά να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία η ερώτηση έχετε.