Μειώστε τη Χοληστερολη σας.

                        Λεπτομέρειες για το Beta Heart !!!

To Beta heart® είναι μία θρεπτική σκόνη με γεύση βανίλια που περιέχει το βασικό συστατικό OatWell™ β-γλυκάνη βρώμης. Η β-γλυκάνη βρώμης έχει αποδειχθεί πως μειώνει τα επιπεδα χοληστερόλης στο αίμα. Τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης αποτελούν έναν παράγοντα κινδύνου για την εκδήλωση στεφανιαίας νόσου. Οι β-γλυκάνες συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.


ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

1 μεζούρα Beta heart® προσφέρει:
- 1.5g β-γλυκάνες βρώμης
- Εδώδιμες ίνες (3g)
- Πηγή πρωτεΐνης
- 25 θερμίδες
- Χωρίς ζάχαρη

Τα μέγιστα οφέλη λαμβάνονται με την καθημερινή κατανάλωση 3g β-γλυκάνη βρώμης.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;

Όποια και εάν είναι η ηλικία σας, οι παράγοντες του τρόπου ζωής σας μπορεί να συμβάλλουν στην αύξηση της χοληστερόλης σας. Διατηρήστε τον έλεγχο της υγείας σας με τα παρακάτω 3 απλά βήματα.
Βήμα 1ο: Να τρέφεστε σωστά:
Μειώστε την πρόσληψη λιπαρών με απλές αλλαγές στην επιλογή των τροφών:
- Προϊόντα με αλεύρι ολικής άλεσης αντί για λευκό αλεύρι.
- Ψάρια ή πουλερικά αντί για επεξεργασμένο κόκκινο κρέας.
- Ξηρούς καρπούς, σπόρους ή καρπούς σόγιας αντί για έτοιμα σνακ όπως πατατάκια.
Βήμα 2ο: Να παραμείνετε δραστήριοι:
Η δραστηριότητα βοηθάει με την ανάπτυξη της "καλής" χοληστερόλης (HDL) στο αίμα. Κινητοποιεί τις αποθήκες λίπους στο συκώτι, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τη διατήρηση της καλής κατάστασης της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων.
150 λεπτά άσκησης μέτριας έντασης την εβδομάδα είναι όλα όσα χρειάζεστε** – δοκιμάστε 30 λεπτά, 5 φορές την εβδομάδα!
Βήμα 3ο: Ενισχύστε τη διατροφή σας:
Με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και μία καλή πηγή πρωτεΐνης, μία μερίδα Beta heart® προσφέρει επίσης 1.5g β-γλυκάνες βρώμης, μία διαλυτή εδώδιμη ίνα που βοηθά στη μείωση ή διατήρηση της χοληστερόλης.

ΧΡΗΣΗ

Απλά αναμείξτε 1 ή 2 μεζούρες Beta heart® σε ένα ποτήρι νερό, χυμό ή στο αγαπημένο σας ρόφημα Formula 1 για ένα υγιεινό πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό.
*Η στεφανιαία νόσος ενέχει αρκετούς παράγοντες κινδύνου και η μεταβολή ενός από αυτούς του παράγοντες μπορεί να έχει ή και όχι θετική επίδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε Να επικοινωνήσετε μαζί μας Από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 9.30 - 14.00 το μεσημέρι και 17.00 - 21.00 το βράδυ. Περιμένουμε με χαρά να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία η ερώτηση έχετε.